Kalev loobus Vladislav Ivanovist

10. mai 2012 

Hoolimata sellest, et Valeri Bondarenko (paremal) on Vladislav Ivanoviga varem töötanud, said konfliktid treeneriga üheks põhjuseks, miks meeskond temast loobus.

Eile lõpetas meistriliiga klubi Sillamäe Kalev lepingu ründaja Vladislav Ivanoviga. Hoolimata väravaküttide edetabeli esikohast, läksid mängija ja klubi teed lahku.

“Kahjuks ei oska ma olukorda kuidagi kommenteerida. Mulle ei öeldud midagi, mingeid lahkumineku põhjusi ei nimetatud. Ma ei hakanud neid ka ise uurima – mulle pole seda vaja. Arusaamatu on vaid see, et mind jäeti igasuguste selgitusteta – olen ju Kalevile nii palju endast andnud,” kommenteeris jalgpallur. “Hetkel uut klubi otsima ei hakka, jätkan lihtsalt treenimist. Suvel hakkavad tulema ettepanekud teistest riikidest, seepärast ma praegu väga ei kiirusta.”

“Asi on selles, et tal tekkis probleeme distsipliiniga – nii mängudes kui treeningutel. Ta hakkas vaidlustama treeneri otsuseid, jättis kaks treeningupäeva vahele ja käitus üldse ettearvamatult. Meil on käsil meeskonna komplekteerimine ja on endal palju noori mängijaid. Seepärast ei ole vaja, et isegi niisugune tippmängija nagu Ivanov distsipliini õõnestaks. Ja nii ma tegingi talle ettepaneku leping lõpetada,” nentis Kalevi president Aleksandr Starodubtsev.

Nädala eest vabastati poolte kokkuleppel ametist Kalevi spordidirektor, endine spordiajakirjanik Igor Saveljev.

Vladislav Ivanov mängis varem mitu aastat Narva Transis, seejärel Tallinna Levadias, kust siirdus Kreeka superliiga klubisse Asteras Tripolis ja sealt edasi Moskva Torpeedosse. Hooaja alguses sõlmis ta lepingu Kaleviga. Meistrivõistlustel lõi ta kuus väravat ja tõusis väravaküttide edetabeli tippu. Silma paistis ta hooaja kõige kiirema väravaga, saates palli Narva Transi väravasse mängu 15. sekundil. Vladislav Ivanovi isa Aleksandr Ivanov esines omal ajal ENSV kolmekordse meistri ja ENSV kahekordse karikavõitja Narva Baltika koosseisus. (PR)