Põhjarannik 15. novembril

15. november 2017 
Narva linnavolikogu liige Ants Kutti ei kujuta ette, mida konkreetselt võib halduskohus otsustada, et Narva linnavolikogus selle tulemusel seadust täitma hakataks. Ent seda otsust ootavad veel neli opositsioonilise fraktsiooni liiget, kes samuti ühtegi saadikukomisjoni ei pääsenud.

Narva linnavolikogu liige Ants Kutti ei kujuta ette, mida konkreetselt võib halduskohus otsustada, et Narva linnavolikogus selle tulemusel seadust täitma hakataks. Ent seda otsust ootavad veel neli opositsioonilise fraktsiooni liiget, kes samuti ühtegi saadikukomisjoni ei pääsenud.

Oma saadikuõiguste rikkumisest solvatud Ants Kutti valimisliidust Meie Narva pöördus kohtusse ning nõuab, et Narva linnavolikogu kohustataks saadikukomisjonide moodustamisel seadust järgima. Keskerakonna saadikute hääletamiste tulemusel ei pääsenud kaheksast Meie Narva liikmest viis mitte ühtegi volikogu komisjoni.

***
Keskkonnaamet andis teada, et 2014. aasta septembris Kohtla vallas Peeri külas põllul varisenud endise Käva kaevanduse šurfiauk on lõpuks suletud; sulgemisprojekt osutus sulgemisest endast kolm korda kallimaks.

***
Oktoobris sai läbi Kohtla-Järve kultuurikeskuse restaureerimise käigus tehtud ehitustööde garantiiaeg, ent korduvatest lubadustest hoolimata pole ehitajad objektile naasnud ja seal ilmsiks tulnud puudujääke kõrvaldanud. Puuduste nimekiri aga koosneb rohkem kui 20 punktist.