Põhjarannik 9. novembril

9. november 2017 
Ants Kutti leiab, et opositsiooni saadikuid komisjonidest tõrjudes rikub Keskerakond Narva volikogus kohaliku omavalitsuse korralduse seadust.

Ants Kutti leiab, et opositsiooni saadikuid komisjonidest tõrjudes rikub Keskerakond Narva volikogus kohaliku omavalitsuse korralduse seadust.

Narva volikogus opositsioonis olev Katri Raigi juhitav fraktsioon Meie Narva kavatseb vaidlustada kohtus Keskerakonna saadikute hääletamised, mille tulemusel ei pääsenud viis nende fraktsiooni liiget ühtegi volikogu komisjoni.

***
Narva-Jõesuu volikogu valis eile linnapeaks tagasi senise meeri Maksim Iljini, kes peab hakama lahendama ka endise Kohtla-Järve Viivikonna linnaosa probleeme. Linnapea ütles pärast ametisse kinnitamist Põhjarannikule, et esmalt tuleb tal hakata tegelema endise Vaivara valla ja Narva-Jõesuu ühinemise lõpuleviimisega. “Tuleb moodustada linnavalitsuse, allasutuste ja munitsipaalettevõtete struktuurid,” lausus ta.

***
Kohtla-Järve sõiduteede servadesse korratult pargitud autod tekitavad palju peavalu nii linnaelanikele, politseile kui ka linnavalitsusele. Trahvimine ei ole soovitud tulemust andnud ning probleemile tuleb leida mingi muu lahendus.