Põhjarannik 2. novembril

2. november 2017 
Siseminister Andres Anvelt rõhutas eile, et Narva-2 piiriületuspunkt on mõeldud eelkõige kohalikele, tööl või üksteisel külas käivatele piiriregiooni elanikele. Kaugematele reisijatele on mõeldud Narva-1 maanteepiiripunkt.

Siseminister Andres Anvelt rõhutas eile, et Narva-2 piiriületuspunkt on mõeldud eelkõige kohalikele, tööl või üksteisel külas käivatele piiriregiooni elanikele. Kaugematele reisijatele on mõeldud Narva-1 maanteepiiripunkt.

Ühena esimestest ületas eile piirivalvurite saatel Narva-2 piiripunkti siseminister Andres Anvelt. Narva elanikud on piiripunkti taasavamise üle väga rõõmsad: sealtkaudu saab tunduvalt kiiremini Ivangorodis paki suitsu või pudeli alkoholi järel ära käia.

***
Lepingu järgi juba 30. septembriks valmima pidanud Mäetaguse mõisahotelli parkla laiendus pole tänini valmis, asfalteerimist alustati pärast kuu aega kestnud seisakut alles eile.

***
Kohtla-Järvel eraldas Keskerakond tükikese võimust Reformierakonnale, säilitades ametikoha reformierakondlasest abilinnapeale Vitali Borodinile, kuid koalitsioonilepet kahe erakonna vahel ei ole sõlmitud. Eilsel volikogu istungil valiti linnapeaks taas selles ametis alates eelmise aasta sügisest olnud keskerakondlane Ljudmila Jantšenko. Tema ettepanekul kinnitati linnavalitsuse liikmeteks kõik neli senist abilinnapead.