Põhjarannik 28. oktoobril

28. oktoober 2017 
Illuka kool.

Illuka kool.

Selle nädala kolmapäevast ei ole kaks aastat ametis olnud Olesja Ojamäe enam Illuka kooli direktor. Vallavalitsuse survel ja poolte kokkuleppel lahkus ta ametist ning juba on välja kuulutatud konkurss uue direktori leidmiseks.

***
Täiskasvanud õppija nädal Ida-Virumaal tipnes eile tunnustusüritusega, kus maakonna aasta õppijaks kuulutati Olga Halliksaar − 72aastane daam, kes koolitab end praegu tantsujuhiks, tõestades, et õppida ei ole mitte kunagi hilja.

***
Kohtla-Järvel ülekaalukalt valimised võitnud Keskerakond ei teinud volikogu juhtide seas ühtegi muudatust ja suure tõenäosusega jätkab samas koosseisus ka linnavalitsus. 24st kohal olnud volikogu liikmest hääletas 18 senise volikogu esimehe Riina Ivanova jätkamise poolt. Ivanova loobus enne hääletamist ettenähtud ennast tutvustavast sõnavõtust ja talle ei esitatud ka ühtegi küsimust.