Põhjarannik 27. oktoobril

27. oktoober 2017 
Mihhail Stalnuhhin hoidis eilsel Narva volikogu istungil omaette ja lahkus sealt sõnagi lausumata õige pea päras algust.

Mihhail Stalnuhhin hoidis eilsel Narva volikogu istungil omaette ja lahkus sealt sõnagi lausumata õige pea päras algust.

Narva keskerakondlastest äsjastel valimistel ülekaalukalt kõige rohkem hääli kogunud riigikogu liige Mihhail Stalnuhhin ei ühinenud volikogus oma erakonna fraktsiooniga, kes valis eile volikogu juhiks esimese astme kohtus kelmuses süüdimõistva otsuse saanud Aleksandr Jefimovi.

***
Narva muuseum leidis disainifirmadest koostööpartnerid Arhitekt11 ja Identity OÜ, kellega koos luuakse rohkem kui neljamiljonilise projekti käigus regioonis ennenägematu ekspositsioon kohaliku linnuse ajaloost.

***
Tänavuste riigieksamite tulemuste põhjal on Ida-Virumaa tugevaim eesti õppekeelega kool Kohtla-Järve Järve gümnaasium ja vene õppekeelega Narva keeltelütseum. Täpselt sama pilt avanes eelmisel aastal.