Põhjarannik 5. oktoobril

5. oktoober 2017 
Andres Vainola (paremal) on viimased kolm aastat Eesti Energia juhatuses vastutanud nii kaevanduste kui ka Jõhvis asuva tehnoloogiaettevõtte Enefit Solutions tegevuse eest, alates detsembrist võtab selle töö temalt üle Raine Pajo, kes jätkab samal ajal ka elektrijaamade ja õlitehaste tegevuse kureerimist.

Andres Vainola (paremal) on viimased kolm aastat Eesti Energia juhatuses vastutanud nii kaevanduste kui ka Jõhvis asuva tehnoloogiaettevõtte Enefit Solutions tegevuse eest, alates detsembrist võtab selle töö temalt üle Raine Pajo, kes jätkab samal ajal ka elektrijaamade ja õlitehaste tegevuse kureerimist.

Kolm aastat Eesti Energia juhatuses kaevanduste ja Jõhvis asuva tehnoloogiaettevõtte tegevuse eest vastutanud Andres Vainola lahkub ametist ja tema töö võtab üle Raine Pajo, kes jätkab samas ka elektrijaamade ja õlitehaste kureerimist. 30. novembrist ametist lahkuv Vainola ütles, et läheb ära isiklikel põhjustel. “Tahan aja maha võtta, natuke puhata ja natuke oma tervist kõpitseda. Keegi pole mind ära ajanud,” sõnas ta. Eesti Energia juhatuse esimees Hando Sutter edastas pressiteate vahendusel, et hindab Vainola panust kõrgelt ja loodab temaga ka edaspidi koostööd teha.

***
Pühapäeval avatakse Narvas Afganistanis hukkunud sõduritele − nii Nõukogude armee kui ka Eesti kaitseväe ridades langenutele − pühendatud mälestusmärk. Mälestusmärk paigaldatakse Narva Kangelaste prospektile, täpsemalt Pähklimäe pargi algusesse. Mälestusmärgi arhitekt on Toomas Mägi, eskiisi − kaunil graniitalusel kaks pronksist automaadipadruni kesta − kujundas Jõhvist pärit tuntud skulptor Aivar Simson, kes on ka ise Nõukogude armee ridades Afganistanis võidelnud.