Põhjarannik 14. septembril

14. september 2017 
Pikalt veninud ehitus on jõudnud nägusa tulemuseni − Lohusuu kogukonnamaja püüab pilku.

Pikalt veninud ehitus on jõudnud nägusa tulemuseni − Lohusuu kogukonnamaja püüab pilku.

2013. aastal alanud Lohusuu vana postimaja ümberehitamine on vahepealsete kohtuasjade, ametist kukutatud vallavanemate, vahetunud ehitajate ja projekti muutmiste kiuste lõpuks ometi lõpusirgele jõudnud.

***
Kiviõli tervisekeskuse nõukogu otsustas, et hooldekodu rendileandmine lükatakse uude aastasse, et vältida selle rakendamist valimisvankri ette.

***
Eile nõustus Martin Repinski firmat OÜ Konju Kitsefarm esindanud vandeadvokaat Andrei Matvejev kompromissiga, mis näeb ette, et Repinski maksab vana elektrivõla, millele lisandub viivis. Eelmisel nädalal sai kitsefarm aga vedelevate loomakorjuste tõttu ettekirjutuse.