Põhjarannik 21. märtsil

21. märts 2017 
SOTSIAALMAJA SVIIT:  Jõhvi sotsiaalmaja direktor Ralf Burk rääkis, et hoone ehitati 1965. aastal, aga suuremaid investeeringuid on kogu aeg edasi lükatud. "Oleme võimalust mööda kogu aeg ise kõpitsenud ja 30 korterit oma jõududega ära remontinud. Sel aastal tegime esimese sviidi (pildil) − ehitasime kokku kaks tuba. Seal hakkab elama korralik tööl käiv inimene, kes sattus võlgadesse ega jaksa endale Jõhvis ise eluaset soetada. Sotsiaalmaja 90 elanikust umbes 10 protsenti töötab ametlikult või käib juhutöödel."

SOTSIAALMAJA SVIIT: Jõhvi sotsiaalmaja direktor Ralf Burk rääkis, et hoone ehitati 1965. aastal, aga suuremaid investeeringuid on kogu aeg edasi lükatud. “Oleme võimalust mööda kogu aeg ise kõpitsenud ja 30 korterit oma jõududega ära remontinud. Sel aastal tegime esimese sviidi (pildil) − ehitasime kokku kaks tuba. Seal hakkab elama korralik tööl käiv inimene, kes sattus võlgadesse ega jaksa endale Jõhvis ise eluaset soetada. Sotsiaalmaja 90 elanikust umbes 10 protsenti töötab ametlikult või käib juhutöödel.”

* Jõhvi vallavolikogu sotsiaalkomisjoni viimasel istungil läks põhiaur vaidlusele, mis saab sotsiaalmajast ja hooldekodust − mõlemad vajavad suuri investeeringuid. Õhus on mitu võimalust, näiteks panna hooldekeskus müüki ja keskenduda sotsiaalmaja kordategemisele.

* Reedel andis Viru jalaväepataljonis näkku peksnud rahevihma ja lipumaste kõigutanud marutuule kiuste sõduri truudusvande 157 ajateenijat − teiste seas kaks noort naist, kelle käekäiku Põhjarannik on aasta algusest jälginud.

* Laupäeval kogunesid 15. korda Tammiku rahvamajja maakonna ansamblid ja solistid, et maha pidada üks sõbralik jõukatsumine. Nagu ikka, oli üks laul esineja vabal valikul, teine aga pidi vastama kindlatele kriteeriumidele. Kuna septembris peab oma juubelit Voldemar Kuslap ja sünnipäevaturnee kontserte siia ei plaanita, pidi teine laul olema just tema repertuaarist.