Kolm noort inimest hukkus liiklusõnnetuses

31. juuli 2016 

kuunal2Laupäeva õhtul enne kella üheksat Tallinn-Narva maantee 125. kilomeetril Aseri vallas Koogu tankla juures toimunud liiklusõnnetuses hukkus kolm ja sai viga kaks inimest.

Esialgsetel andmetel kaotas 27aastane mees tanklast välja sõites ja parempööret sooritades oma sõiduauto BMW üle kontrolli ning libises auto tagaosaga vastassuunavööndisse. Narvast Tallinna suunas liikunud liinibussi roolis olnud 40aastasel naisel ei õnnestunud paraku kokkupõrget vältida.

Liiklusõnnetuse tagajärjel hukkusid BMWs kaasreisijatena viibinud 20aastane naine ja 21aastane mees. Samuti autos olnud 21aastane naine suri varahommikul haiglas. BMW roolis olnud 27aastane mees toimetati haiglasse. Liinibussis reisijana olnud 52aastane naine sai kergemaid vigastusi ja kiirabi andis talle kohapeal esmaabi.

“Politsei avaldab kaastunnet hukkunute lähedastele. Hetkel on veel vara öelda, mis traagilise liiklusõnnetuse põhjustas, aga praegustel andmetel on meil alust arvata, et BMW juht ei arvestanud oma sõidukogemustega ning kaotas vihmast tingitud libedal teelõigul järsult pöörates juhitavuse,” sõnas Ida prefektuuri operatiivjuht Andres Jaggo. Operatiivjuht tuletab juhtidele meelde, et pärast vihmasadu, eriti värskelt asfalteeritud teelõigul, on sileda pinnase tõttu teeolud üpris libedad. “Sõitma minnes tuleb igal juhil kriitiliselt hinnata oma sõidukogemusi ja arvestada tuleb ka muutlike teeoludega,” lisas Jaggo.

Sündmuse täpsemad asjaolud selguvad kriminaalmenetluse käigus, mida viib läbi Ida prefektuur ja juhib Viru Ringkonnaprokuratuur.