Raskes liiklusõnnetuses hukkus kaheaastane laps

4. jaanuar 2016 
MATTI KÄMÄRÄTäna kella 15.40 ajal juhtus Vaivara vallas Tallinna-Narva maanteel kahe sõiduauto kokkupõrge. Liiklusõnnetuses hukkus kaheaastane laps, lisaks sai viis inimest vigastada.
Esialgsetel andmetel sooritas üks sõidukitest möödasõitu ja põrkas vastassuunavööndis kokku teise sõiduautoga. Sõidukite kokkupõrkes sai viga viis täiskasvanut ja kaheaastane laps. Kohale saabunud meedikud üritasid küll last elustada, kuid see ei andnud tulemusi, kirjutas Postimees.Ida prefektuuri teatel olid mõlema sõiduki juhid kained ja omasid kehtivat juhiluba. Narva politseijaoskonna operatiivjuht Andres Jaggo avaldas hukkunud lapse lähedastele kaastunnet. «Tegemist on traagilise juhtumiga, mille kõik asjaolud selgitatakse välja kriminaalmenetluse raames. Tahame aga meelde tuletada, et praegusi ilmastikutingimusi arvesse võttes peavad sõidukijuhid oma manöövreid hoolega läbi mõtlema ja vältima riskide võtmist,» ütles ta. Maanteeinfokeskuse teatel on seoses liiklusõnnetusega Tallinna-Narva maantee 191. kilomeetril liiklus mõlemas suunas suletud. Sündmuskohal on ka politseinikud, kes reguleerivad liiklust. Ümbersõit toimub läbi Sinimäe aleviku.