Tallinna-Narva maanteel hukkus autolt löögi saanud mees

19. november 2015 

MATTI KÄMÄRÄ

Täna õhtul juhtus Ida-Virumaal Tallinna-Narva maantee 209. kilomeetril raske liiklusõnnetus, milles hukkus jalakäija.

Esialgsetel andmetel ületas meesterahvas sõiduteed selleks mitte ettenähtud kohas ja sai löögi Narva suunas liikunud autolt Opel. Autoroolis olnud 40-aastane mees oli kaine, kasutas turvavarustust ja omas juhtimisõigust. Hukkunud mees ei kandnud helkurit, vahendas Postimees Ida prefektuur.

Hukkunud mehe isik on tuvastamisel.

Ida prefektuuri operatiivjuht Kalle Kuusik sõnas, et jalakäija peab liikluses olema tähelepanelik ja ületama teed selleks ettenähtud kohas. Jalakäijatega seotud õnnetused sagenevad pimeda aja saabudes. Autojuhid peavad liikluses olema tähelepanelikumad ja vastavalt ilmastikuoludele valima ka õige sõidukiiruse. «Pimedal ajal liikudes on helkur kõigile kohustuslik, see aitab autojuhil jalakäijaid märgata ja võib ära hoida suuremad õnnetused,» sõnas Kuusik.