Põhjarannik 6. juunil

5. juuni 2015 

Pagari mõis jätab endiselt hüljatud mulje, ent vallavõimud said kinnituse, et uued omanikud pole jahihotelli rajamise mõttest loobunud.

* 100 euroga Mäetaguse vallalt Pagari mõisa peahoone ostnud Hispaania kütid pole lepingut täitnud ega seda jahihotelliks renoveerima asunud. Vallavõimud on nõus lepingutingimusi leevendama ja lisaaega andma.

* Eile kell 17 lõpetas kohtlajärvelanna Jelena Guskova üleeile keskpäeval alustatud näljastreigi ja lasi end linna sotsiaalhoolekandekeskuse juhil Arne Berendsenil koju viia, lootuses, et linn aitab tema probleemid lahendada.

* 3.-5. juunini inventeerisid Eesti kunstiakadeemia muinsuskaitse ja konserveerimise osakonna tudengid muinsuskaitseameti tellimisel Sillamäe kesklinna muinsuskaitse alla võetavat ala. Uudistamist oli palju, sest vaid kaks tudengit kümnest oli varem Sillamäel käinud.